top of page

Menu

Hier kunt u ons menu vinden met alle tapas & gerechten!
We hebben alle gerechten á la carte. 
We hebben eventueel een 
verrassingsmenu waarbij de chef een menu voor u bereid. U krijgt dan 2 rondes met allerlei tapas met variatie tussen vlees, vis en vegetarisch (vanaf 2 personen).

''Fantástische service, écht écht goede Tapas, leuke tent, zalig buiten gezeten. El Pueblo is en blijft favoriet. Complimenten!''

IMG_8043.jpg

''Heerlijk gegeten en prima service! Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen. De pintxos vooraf zeker nemen!''

TAPAS

Pan/Brood

1. Pan con aioli                                                            5

Brood met aioli (knoflookmayonaise)

2. Pan con tomate                                                         5

Brood met tomaten tapenade

3. Pan sin gluten                                                           6

Glutenvrij brood

4. Aioli                                                                        1,5

5. Tomaten tapenade                                                     1,5
 

​

Platos/Plateau’s

6. Jamón Serrano gran reserva                                        8,5

Serranoham vanuit Toledo, tenminste 18 maanden gerijpt 

7. Pata negra                                                               14,5  

Pata Negra vanuit een natuurlijke droging uit Guijuelo,             tenminste 30 maanden gerijpt

8. Chorizo                                                                   7,5  

Diverse soorten Spaanse salami’s

9. Carpaccio                                                               10,5

Dungesneden rundvlees belegd met rucola, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, olijfolie, citroen en Manchego

10. Manchego                                                              8

Schapenkaas van La Mancha, 4 maanden gerijpt,                           geserveerd met kweeperen compote en walnoten 

11. Plato de queso/kaasplateau                                      12,5

Drie soorten Spaanse kazen

12. Plateau El Pueblo mixta/gemengd plateau                    20

Combinatie van verschillende soorten vleeswaren met onder andere:   Pata Negra, Serrano, Chorizo, Manchego, olijven en augurkjes
 

Vegetariano/Vegetarisch

18. Manchego con membrillo                                          8

Schapenkaas van La Mancha, 4 maanden gerijpt,                            geserveerd met kweeperen compote (gepasteuriseerd)

19. Aceitunas verdes grandes                                          3,5 

Grote groene olijven gemarineerd met knoflook & dille

20. Pepinillos                                                                3,5

Mini augurkjes

21. Queso de cabra                                                      5,5 

Geitenkaas met honing en walnoten uit de oven

22. Croquetas de queso                                                 5

Kaaskroketjes, 3 stuks

23. Espinacas fritas con piñones                                         7

Gebakken spinazie met verschillende soorten noten

24. Champiñones fritos con ajo                                        5,5

Gebakken champignons met knoflook

25. Champiñones Fritos con Cabrales                                6,5

Gebakken champignons met Spaanse blauwaderkaas

26. Calabacín a la plancha gratinado con manchego          7,5

Gegrilde courgette gegratineerd met Manchego

27. Rollitos de berenjena rellenos de queso de cabra con una salsa fresca de tomate y albahaca del horno                               8,5

Aubergine rolletjes met geitenkaas met een frisse tomatensaus uit de oven

Carne/Vlees  

35. Croquetas con chorizo                                               5,5

Chorizo kroketjes, met een vulling van kaas en chorizo, 3 stuks

36. Puntillas de sollomillo con ajo                                      9

Ossenhaaspuntjes opgebakken met knoflook en gerookte paprikapoeder

37. Puntillas de sollomillo con cabrales                               10     

Ossenhaaspuntjes in een Spaanse blauwader kaassaus

38. Albondigas en salsa de tomates                                    7  

Rundergehaktballetjes in een tomatensaus

39. Mini hamburguesa                                                    7,5 

Mini hamburger van 100% rundvlees, met een pittige saus op een belegd broodje

40. Chorizo ​​a la parrilla                                                  3,5 

Chorizo van de grill, pittig gekruide worstje

41. Medallón Ibérico                                                      12,5

Medaillons van de haas, van het Iberisch varken,                             belegd met Pata Negra en een crème van truffel mayonaise 

42. Panceta de cerdo con salsa de vino tinto                       9,5

cebolla caramelizada        

Buikspek in een gekarameliseerde rode wijn saus

43. Chuleta de cordero con escabeche de miel                   10,5

Lamskoteletten in een honing marinade


​

Ensalada/Salade 

13. Ensalada mixta/gemengde salade                                 5,5

Bestaande uit gemengde salade, tomaten, komkommers en rode uien   met een huisgemaakte dressing

​

​

Platos de Papa/Aardappel gerechten

14. Tortilla                                                                       4,5

Omelet met aardappelen en ui

15. Bravas con aioli                                                          5

Gefrituurde aardappelblokjes met aioli

16. Bravas con salsa de tomates picante                              5

Gefrituurde aardappelblokjes met een pittige tomatensaus

17. Patatas fritas                                                               4

Gefrituurde frietjes met mayonaise en ketchup

​

​

​

​

Pescado/Vis 

28. Gambas ajillio                                                             10

Gepelde garnalen gebakken met knoflook en Spaanse peper

29. Gambas frito                                                                9

In een krokant jasje gefrituurde garnalen met een citroen-bieslook mayonaise

30. Gambas a la parrilla                                                     11

Grote gegrilde garnalen, 3 stuks

31. Boquerones marinadas                                                   6,5

Gemarineerde ansjovissen in olijfolie en azijn

32. Calamares fritos                                                            8,5 

Gefrituurde inktvisringen geserveerd met aioli

33. Salmon a la parilla                                                         7

Zalmfilet van de grill

34. Sardina a la parilla                                                        7

Sardines van de grill met zeezout en citroen

​

​

Pollo/Kip

44. Pollo en salsa de ajo                                                      7

In  knoflookjus gegaarde kippendijen

45. Pollo crujiente                                                                7,5    

Kip krokantjes met een pittige mayonaise

46. Costillas de pollo                                                           6,5

Platte kippenvleugels

​

​

​

​

S p e c i a l s

Buiten de kaart om hebben wij altijd nog een aantal specialiteiten die de menukaart aanvullen. Ook dit zijn tapas gerechten! 

Wij werken met seizoensgebonden ingrediënten, dus de specialiteiten veranderen regelmatig! 

Kom het snel proeven bij ons in het restaurant! 

​

​

bottom of page